تعداد بازدید: ۱۹۲۹
کد خبر: ۷۷۹
تاریخ انتشار: ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۰:۲۳ - 15 February 1399

نخستین جلسه استانی ستاد اربعین کرمان در سال‌جاری برگزار شد

هر فعالیتی در ایام اربعین انجام می‌شود باید در قالب موکب باشد چرا که ایستگاه صلواتی مورد تایید کمیته بهداشتی نیست.

به گزارش معاونت فرهنگی و روابط عمومی ستاد عتبات کرمان، دکتر"محمدجواد فدائی" در نخستین جلسه استانی ستاد اربعین استان در سال‌جاری اظهار کرد: به دلیل شیوع کرونا، وضعیت سفرها قدری مبهم است.

وی افزود: مراسم اربعین حسینی در مهرماه خواهد بود و امیدواریم تا آن زمان مشکل کرونا حل و این مراسم با شکوه مانند سال‌های قبل برگزار شود.

فدائی تصریح کرد: جلسه امروز با این فرض تشکیل و برنامه ها دنبال می‌شود که قرار است مشکل کرونا حل و مراسم اربعین برگزار شود.

استاندار کرمان بیان کرد: سال قبل در خوزستان برنامه‌ای داشتیم که به دلیل عدم تامین زمین، به موقع کار انجام نشد و قصد داریم امسال زودتر کار پیگیری و انجام شود.

وی در ادامه گفت: در زمینه استقرار همکاران ستاد کرمان در مرز به عنوان یکی از استان‌های معین، پیگیری کردیم که در شلمچه مستقر شویم اما سال گذشته به نتیجه نرسید، امسال فعلا موافقت شده از چذابه به شلمچه منتقل شویم.

 

صداوسیما در زمینه اطلاع‌رسانی و آگاهی‌بخشی مقررات، برای زائران بیشتر کار کند

 

فدائی گفت: ستاد استان کرمان پیشنهاد دارد در اردوگاه شهید کازرونی مستقر بشویم که باید امکانات موردنیاز تامین گردد، ضمن این‌که مکان استقرار باید مورد تایید ستاد ملی باشد و قرار شد جلسه‌ای در این زمینه در تهران برگزار شود.

 وی تصریح کرد: باید صداوسیما در زمینه اطلاع رسانی و آگاهی بخشی مقررات، برای زائران کار بیشتری انجام بدهد تا مشکلی برای زائران به وجود نیاید.

استاندار کرمان با تاکید بر ساماندهی موکب‌های اربعین، گفت: باید هر فعالیتی که انجام می‌شود در قالب موکب باشد و دیگر ایستگاه صلواتی نخواهیم داشت زیرا مورد تایید کمیته بهداشتی نیست.

 

سال گذشته استان کرمان رتبه هفتم کشور را در اعزام زائران به خود اختصاص داد

 "محمود عربنژاد" مدیرکل حج و زیارت استان کرمان نیز در این جلسه اظهار کرد: با همت و تلاش اعضای ستاد اربعین استان کرمان، سال قبل بیش از 118 هزار زائر ثبت نامی در سامانه سماح داشتیم که 117 هزار و 640 زائر اعزام شد و 10 هزار زائر نیز از استان بدون ثبت نام در سامانه سماح(با خودروی شخصی یا حمل و نقل عمومی) اعزام شدند.

وی افزود: استان کرمان رتبه هفتم کشور را در اعزام زائران اربعین در سال گذشته به خود اختصاص داد.

عرب‌نژاد با بیان این‌که لازمست امسال برنامه‌های پیشنهادی زودتر ارائه شود، گفت: سال گذشته در 114 دفتر زیارتی استان ثبت‌نام زائران اربعین انجام شد.

 

در ورودی به مرز عراق، امکانات پزشکی نیاز است

وی اظهار داشت: در ورودی به مرز عراق هیچ امکانات پزشکی و رفاهی نیست و باید چاره‌ای برای زائرانی که گرمازده می‌شوند و نیاز به استراحت دارند اندیشیده شود.

مدیرکل حج و زیارت استان کرمان با اشاره به این‌که سال گذشته هزینه ثبت‌نام زائران در سامانه سماح پنج هزار تومان تعیین شده بود، اما بعضی از کافی‌نت‌ها تا 15 هزار تومان از مردم پول گرفته بودند، افزود: باید راهکاری اندیشیده شود تا از این تخلفات جلوگیری شود.

مهدی صیفوری معاون حمل و نقل اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان کرمان در این جلسه با بیان این‌که بیش از 500 دستگاه اتوبوس کار حمل و نقل زائران اربعین استان کرمان را انجام می‌دهند اظهار داشت: سال گذشته 52 اتوبوس مستقیم به داخل خاک کشور عراق رفته و زائران را منتقل کردند.

اعلام آمادگی شهرداری کرمان برای اعزام نیروی خدماتی

مهدی نیکویی معاون خدمات شهری شهرداری کرمان نیز در این جلسه با بیان اینکه سال گذشته 80 نیرو از شهرداری کرمان برای خدمت‌رسانی به زائران اربعین به نجف و کربلا اعزام شدند، گفت: امسال هم اگر شرایط فراهم شود آمادگی اعزام داریم.

حمید شمس‌الدینی مدیرکل امنیتی استانداری کرمان نیز با بیان این‌که صد در صد ناوگان اتوبوسرانی کرمان برای اعزام زائران به مراسم اربعین سال گذشته اختصاص یافت، افزود: 365 اتوبوس به این امر اختصاص داده شد.

وی با بیان اینکه در ایام اربعین سال گذشته هدایت و پذیرایی حدود 85 هزار زائر پاکستانی در استان کرمان انجام شد، اضافه کرد: بالغ بر هزار و 500 نفر از اتباع خارجی ساکن در استان نیز در این مراسم شرکت کردند و روادید آن‌ها صادر شد.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار
ویدیو
پرطرفدارترین